Dvd’s onder de kerstboom

Met een dvd-box scoor je altijd onder de kerstboom. Om eventuele teleurstellingen tot een minimum te herleiden, geven we je alvast een lijstje met films en series die altijd in de smaak vallen.

BX_HOBBIT_TRILOGY_DVD_TP_3DEen lange reis naar Midden-Aarde
De koffer die dit jaar niet mag ontbreken onder de kerstboom. Herbeleef de fantastische reis van Bilbo en zijn makkers, in de extra lange versie van ‘The Hobbit’-trilogie. Inclusief een berg aan bonusmateriaal!
Prijs: € 70*

Gangsters, corruptie en drooglegging
Fans van historische series zullen in hun nopjes zijn met deze duik in de prohibitie van de jaren 20 in Amerika. Een serie geproducet door Martin Scorsese, met een grandioze Steve Buscemi!
Prijs: € 125*

BX_MENTALS1S7_DVD_BOX_3DEen avondje met Patrick Jane
Bingewatching verzekerd, met deze integrale collectie van ‘The Mentalist’. Vertrek samen met Patrick Jane en Teresa Lisbon op jacht naar Red John.
Prijs: € 130*

Girls, girls, girls
Volg de eerste drie seizoenen van de avonturen van vier jonge New Yorkse vriendinnen. Een grappige, realistische serie die perfect is voor een girls’ night!
Prijs: € 77*

Amerika afgeluisterd
Alle seizoenen van deze iconische politieserie van begin jaren 2000 zijn nu uit op Blu-ray. ‘The Wire’ werd bejubeld als “perfect” en “ultra-gedocumenteerd” en volgt de onderzoeken van de antidrugseenheid in Baltimore, die gebaseerd zijn op telefoontaps.
Prijs: € 140*

81m8UwnyMrL._SL1500_Om je kater door te spoelen
Te veel gedronken tijdens de eindejaarsfeesten? Dan is de knotsgekke ‘The Hangover’-trilogie de perfecte remedie om je kater te verwerken. Hilarische avonturen om samen met vrienden van te genieten!
Prijs: € 25*

Avontuur voor kinderen
Met deze box tover je ongetwijfeld een brede glimlach op het gezicht van je kinderen. Naast de films ‘The Lego Movie’ en ‘Lego Batman: The Movie’ zit er ook een Lego-hoofd bij, waarin ze al hun blokjes kunnen bewaren.
Prijs: € 25*

Marie Bruyaeux 

*richtprijzen