De kalendertrends voor 2016

Nu december aangebroken is, zijn de kalenders van 2015 aan hun laatste bladzijde toe. Hoog tijd dus om uit te kijken naar een nieuwe kalender! Wij konden alvast een trend ontwaren voor komend jaar: schilderachtige landschappen moeten plaats ruimen voor kalenders met een gepersonaliseerde touch. Voor de specifieke trends binnen gepersonaliseerde kalenders consulteerden we de experts van smartphoto.

Combineer foto’s met tekeningen

Tekeningen-verjaardagskalender1Op zoek naar een ontwerp dat in het oog springt? Een speels ontworpen fotokalender met tekeningen is iets voor jou! Op een zwart krijtbord vallen foto’s sowieso beter op en met de krijttekeningen en bijpassende witte data krijgt het geheel een nostalgisch gevoel.

Kadreren

Als je een foto in de spotlight wil zetten, kan je kiezen voor een simpel kader. Vier lijnen rond het onderwerp geven de foto meteen meer diepte. Dankzij de maand en het jaar onderaan is het kader bovendien erg praktisch. Afhankelijk van de gekozen foto’s, krijgt je kalender zo een stijlvolle, persoonlijke of warme maar steeds opvallende uitstraling.

Designhouderskalender-designhouder-nieuw

Wie een kalender zoekt die het strakke design van zijn of haar bureau niet ontsiert, kan gaan voor een moderne designhouder. Je fotokalender bestaat dan uit twaalf losse blaadjes en een hippe houder, die samen een uitermate trendy uitstraling creëren.

Unieke jaarplanner

jaarplanner-new-design-21Wie meer tijd nodig heeft, kiest best voor een jaarplanner. Voor 2016 brengt smartphoto twee nieuwe designs uit. Eentje biedt je de mogelijkheid om twaalf foto’s nonchalant uit te spreiden over twaalf speelse kalenderblaadjes, die op een achtergrond van steigerhout liggen.

Wil jij meer foto’s op jouw kalender? Het tweede ontwerp voor de jaarplanner is een collage waarop plaats is voor maar liefst 46 foto’s. Zo is er voldoende plaats voor de hele familie en al je favoriete kiekjes!

Of je je nieuwe kalender nu op je bureau wilt plaatsen of liever tegen de muur hangt, smartphoto biedt je alle mogelijkheden om hem helemaal jou te maken! Bovendien geniet je nu van 25 procent korting op alle producten van smartphoto met de code METROXMAS én is de verzending gratis vanaf 20 euro!

MENL_SmartPhoto_Header_Partnerpage_700x250_v2