Seksmeubels en neuktronen

Als het voeteinde van je bed de wildste plek is waar je het afgelopen jaar seks had, is het hoog tijd om in te grijpen. Omdat het momenteel te koud is om buiten te rampetampen, hebben we enkele meubels opgesnord die je seksleven opnieuw pittiger kunnen maken. En dat volledig aangepast aan je persoonlijkheid. 

Spirituele zieltjes

Mensen die de Kamasutra op handen dragen, kunnen terecht bij ‘Zen By Design’, een bedrijf dat seksstoelen ontwikkelt die geïnspireerd zijn op een oud hindoestaans relatieboek. “Ik wil dat mensen hun relaties eren”, legt de eigenaar Aj Vitaro uit. “Ik heb gedurende de jaren vele relaties gezien en het viel me op hoe weinig mensen de vrijpartij zelf waarderen.”

Voor Vitaro draait het spannend meubilair dus niet om gezwind wippen, maar enkel en alleen om intimiteit. “Mijn stoelen zijn niet bedoeld voor vrijgezellen. Het zijn geen sekshulpstukken, maar relatiehulpmiddelen. Ik wilde iets maken om de relatie te laten groeien. Om een gat te vullen”, besluit hij lekker dubbelzinnig.

seksmeubelOpscheppers en zelfzekere feministen

Bij seksmeubels denk je onmiddellijk aan opblaasbare roze dildokussens en opzichtige leren schommelstoelen. Mexicaanse creatievelingen Xanath Lammoglia en Andres Amaya gooien het over een andere boeg en maken erotische stukken die zo’n prachtig design hebben dat je ze (bijna) in je woonkamer zou willen tentoonstellen.

Eén van die stoelen is ontworpen voor vurige feministen. Het heet de Adela, en heeft handige voetsteunen zodat de vrouw haar partner als een volleerde amazone kan berijden. Jammer genoeg hangt er wel een prijskaartje van 3.000 euro aan vast. Niet bepaald goedkoop, maar je vrijpartij gebeurt wel in stijl.

Verlegen muurbloempjes

Wie blozende kaken krijgt bij het idee van een tantratroon of wiegelende dildo’s, die op een ongebruikelijke manier vast hangen aan een fauteuil, kiest beter voor een onopvallende genotszetel. Zoals de schans van Liberator, de grootste fabrikant in de sex chair business.

Liberator beschrijft deze bestseller met de bescheiden woorden “de beste uitvinding voor seks sinds het bed”. Of dit klopt, laten we in het midden. Maar het principe is simpel: vrouwen schuiven de schans onder hun derrière om in een buitengewoon aangename verhoogde hoek te plooien.

Je kent het kussen misschien wel van de Netflix-serie ‘Masters of None’. Daar probeert het personage Aziz Ansari tevergeefs zijn vriendin over te halen om het te gebruiken. “Het is geen kussen, maar een stevige genotschommel”, probeert hij het nog te verkopen.

Doe-het-zelvers

Wie zich geen luxueuze neuktroon kan veroorloven of liever zelf de handen uit de mouwen steekt, kan naar de Ikea trekken om er zelf eentje in elkaar knutselen.

Op het wereldwijde web vind je verschillende handleidingen die je stap voor stap uitleggen hoe je de meubels ombouwt zodat je je partner het beste kunt verwennen. Fans raden onder meer de Hol-opbergtafel aan als BDSM-pronkstuk, maar ook de legendarische Poäng zou je in de zevende hemel brengen. Blader dus eens rustig door de catalogus en haal de – ietwat verleidelijke – Bob de Bouwer in jezelf naar boven.

Wie zin heeft gekregen in een erotische avond, brengt best een bezoekje aan onze webshop voor een Pabo verwenbox.

 

[polldaddy poll=”9213861″]