Sinterklaaslijstjes zetten ook de stap naar het digitale tijdperk!

Herinner je je nog hoe je vroeger uitkeek naar die periode dat de brievenbus vol zat met folders van allerlei speelgoedzaken? Met een schaar, lijm en een wit blad knipte en plakte je er lustig op los, om dan je lijstje met gepaste trots te tonen aan je ouders, in de hoop dat zij het doorspeelden aan Sinterklaas.

Heb je ondertussen zelf kinderen maar geen zin in een tafel vol lijm en papiersnippers? Laat de kinderen hun sinterklaaslijstje dan digitaal maken! Vandaag de dag zijn kinderen op jonge leeftijd al vertrouwd met tablets en computers.

Op myShopi vinden ze bovendien alle sinterklaasfolders digitaal terug. Met een virtuele schaar – eentje die dus geen rommel achterlaat – kunnen ze zich helemaal uitleven en een lijstje samenstellen. Dit is ook handig voor de helpers van de Sint, aangezien je kroost met een druk op de knop hun lijstje naar mama, papa, oma en opa kan sturen. Zij laten de Sint dan weten wat de kinderen willen, zodat hij zeker en vast het juiste speelgoed meeneemt op zijn stoomboot!

Twijfelen jouw kids nog wat ze dit jaar voor Sinterklaas willen? Laat ze dan zeker eens snuisteren in de Sinterklaasfolders van myShopi. Hou de virtuele schaar alvast klaar, want myShopi barst van de originele cadeautips!