Naar de winkel met de sterren!

Dankzij de boulevardbladen krijg je wel eens de indruk dat het leven van de internationale sterren constant in het teken staat van glitter en glamour. Ondanks het legertje persoonlijke assistenten, moeten ze echter net als normale mensen al eens een bezoekje brengen aan de winkel. Of dat nu gaat om een blitzbezoek aan de supermarkt voor een zak aardappelen en een bloemkool of om de opening van de boetiek van een wereldvermaarde designer, ze zien er steeds uit alsof ze ook klaar zijn om de rode loper te bestormen. Toch heeft iedere ster zo zijn eigen stijl. Met welke sterrenshopper zou jij wel eens een dagje de winkelstraten onveilig willen maken?

… met Naomi Campbell en de entourage

shutterstock_790043Het voormalige topmodel is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ongetwijfeld neemt ze je mee naar de meest mondaine boetieks die modesteden te bieden hebben en hoef je zelf geen enkele tas te dragen. Daar heeft ze immers assistenten voor. Het is alleen te hopen dat Campbell niet in een furie schiet en de arme assistent de huid volscheldt. Een ding is zeker, het wordt sowieso geen saaie dag.

… met Paris Hilton en de hondenshutterstock_80637883

Als socialite heeft Paris Hilton uiteraard pap gegeten van shoppen. Ze is een heuse routinier en is dus voorbereid op alles: lachen naar de camera als de paparazzi opduiken, een tiental tassen meesleuren, de honden even dragen als die moe worden … En dat alles terwijl ze blijft stralen Paris is bijgevolg de perfecte partner-in-crime als je zoekt naar een mentor in het sterrenshoppen (of als je gezelschap wil van schattige viervoeters tijdens jullie trip!)

… met Sarah Jessica Parker, de ultieme fashionista

shutterstock_185460860Als je jarenlang Carrie Bradshaw uit Sex and the City tot leven brengt, dan kan het moeilijk anders dan dat je zelf een heuse fashionista bent. Met Vogue in het achterhoofd struinen jullie door de straten van New York, op zoek naar dat ene stuk dat jouw kleerkast (tijdelijk) vervolledigt. En wie weet loop je straks Mr. Big nog tegen het lijf!

… met Heidi Klum, casual maar stijlvolshutterstock_185462621

Geen stress met Heidi. Ze staat dag in, dag uit op hoge hakken of zit gewikkeld in strakke jurken, maar wanneer ze gaat shoppen is dat taboe. Het gemak primeert! Losse kledij en schoenen waar je voeten zonder problemen uren in vertoeven, het komt van pas als je uitgebreid gaat shoppen. Het Duitse topmodel heeft een gevoel voor humor en lijkt ondanks haar faam down-to-earth. Een dag op zwier met Heidi is dus waarschijnlijk sehr gemütlich!

… met Kim Kardashian en manlief Kanye

BELGAIMAGE-58399187Kim Kardashian zal je niet snel betrappen in een casual outfit.  Zelfs wanneer de socialite gaat shoppen met manlief Kanye, heist ze zich in een designerjurk en dan liefst nog eentje die matcht met de outfit van de rapper. Tussen de boetiekjes door maken jullie ongetwijfeld tijd voor de verplichte selfie, waarmee je nadien op Instagram kan pronken!

 

Liever naar de winkel met de ster onder de shopping apps? Download de gratis myShopi app en winkelen wordt nog leuker, makkelijker én voordeliger!