Maak plaats in je handtas voor de belangrijke zaken!

Dat vrouwen al eens graag van handtas wisselen is inmiddels geen geheim meer.  Die ene tas gaat immers perfect samen met je lievelingsjas, terwijl die andere je schoenen complementeert. Er is echter een afweging die steeds speelt: de inhoud moet telkens mee verhuizen. Bovendien past er in die stijlvolle clutch niet evenveel als in die oude vertrouwde en schijnbaar bodemloze zak. Wanneer je de inhoud overhevelt, durf je daarenboven al eens een essentieel object te vergeten.

Dan sta je daar aan de kassa van je favoriete winkel en vind je net die klantenkaart niet terug in je handtas. “Mijn klantenkaart zit nog in m’n andere tas”, geef je met het schaamrood op de wangen toe. Waarschijnlijk haalt de kassier vervolgens de schouders op en kan je fluiten naar die o zo belangrijke kortingen of punten.

Herken je jezelf in deze situatie? Dan hebben wij één gouden tip voor je, waarmee dit euvel voorgoed van de baan is: de myShopi app! Met deze handige app behoort het meesleuren van die plastic kaartjes tot het verleden. Het enige dat je hoeft te doen is de app openen, de barcode van de klantenkaarten scannen en, hey presto, de kaart zit nu voorgoed in je smartphone.

De volgende keer dat je aan de kassa staat – met eender welke tas en een pak minder plastic op zak – moet je dus gewoon eventjes je smartphone laten scannen. Zo heb je plaats voor de zaken die écht belangrijk zijn.

Klinkt dat als muziek in de oren? Download dan zeker de myShopi app en digitaliseer al je klantenkaarten in een handomdraai!

KlantenkaartenApp