Ariana Grande zet radiopresentator op zijn plaats

INGLEWOOD, CA - OCTOBER 30: Singer Ariana Grande performs during IHeartMedia presents Ariana Grande World Premiere Event on the Honda Stage at iHeartRadio Theater on October 30, 2015 in Burbank, California. Chris Polk/Getty Images for iHeartMedia/AFP

Tijdens een interview op een radiostation uit LA, Power 106, kreeg Ariana Grande vragen over make-up en emojis voorgeschoteld in plaats van vragen over haar muziek. De jonge zangeres maakte al snel duidelijk dat ze daar niet mee gediend was.

De radiopresentatoren Justin Credible en Eric D-Lux dachten dat het “typisch iets voor meisjes” is om te praten over make-up. Toen ze de jonge zangeres vroegen hoelang ze zonder haar smartphone kon, omdat “meisjes altijd op hun smartphone zitten te tokkelen tijdens etentjes”, sneerde de zangeres: “je moet je kennis over gelijkheid een beetje bijschaven”.

 

Eerder dit jaar, net na haar breuk met rapper Big Sean, schreef Grande een essay over seksisme. Daarin kloeg ze de “vrouwonvriendelijkheid” in de media aan en zei ze dat “ze het beu is om in een wereld te leven waarin er naar vrouwen verwezen wordt als de toekomstige, het huidige lief of de ex van een man”.