Niet voor binnenzitters: de leukste uitstapjes voor het najaar

In het najaar is het vaak erop of eronder met het weer. Ook al lijkt het erop dat de mooie nazomer er nu echt wel officieel op zit, als de temperaturen en de hoeveelheid neerslag een beetje meezitten, kan je nog heel wat leuke uitstapjes op de planning zetten. Enkele leuke suggesties!

shutterstock_185759639Maak op een koude, droge dag een heerlijk lange wandeling op het strand. Opwarmen doe je nadien met warme chocolademelk of een stevige kop koffie – uiteraard met zicht op zee.

Bij de eerste nazomerse zonnestralen neem je de fiets en rijd je naar een ijssalon in de buurt. Het is niet omdat het officieel herfst is dat ijsjes plots uit den boze zijn – al is een pannenkoek natuurlijk ook altijd een waardig alternatief.

Bezoek eens een vergeten stad in België: ga op ontdekking in de kleine straatjes van Brugge en Gent, ontdek de pracht en praal van de stations in Luik en Antwerpen of maak kennis met hartje Brussel,… Ook in eigen land zijn er nog massa’s leuke plekjes te ontdekken!shutterstock_153903107

Huur een Vespa om op een totaal andere manier een nieuwe streek te gaan verkennen. Van de Kempen tot Limburg en de Vlaamse Ardennen – je hebt de mooiste routes zomaar voor het uitkiezen.

Breng op een druilerige zondag nog eens een bezoekje aan de cinema. Ook al lijkt het je best oké om gewoon lui in je eigen zetel te hangen, er gaat niets boven een oversized popcorn en dito scherm om de film optimaal te beleven.