Vader waarschuwt 'toekomstige schoonzoon' op hilarische wijze

Het 15-jarige meisje Ricarra maakte samen met haar vriendje nog enkele foto's voor ze naar hun schoolbal zouden vertrekken. Een mooi moment, tot haar vader Benjamin Schok voor de camera sprong en haar vriendje omstrengelde onder het motto "wat jij mijn dochter aandoet, doe ik ook bij jou." 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Ricarra stond op het punt om te vertrekken naar homecoming, het fameuze schoolbal in de Verenigde Staten. Maar de mama en professionele fotograaf Sharee Schok wou zo fier als een pauw het moment nog vastleggen op camera. De - ietwat overbezorgde - vader wist tussendoor de date van dochterlief op een briljante manier te waarschuwen.

Na enkele foto's van het jonge koppel, sprong de vader ineens voor de camera. En onder het motto "alles wat jij mijn dochter aandoet, doe ik ook bij jou", gaf Benjamin de jongen een innige omhelzing.

Sharee deelde de foto op Facebook en wist meer dan 36.000 likes te verzamelen. Ook op Imgur werd de foto meer dan 3,3 miljoen keer bekeken. "Mijn man is een teddybeer met een groot hart. Dus dit was zijn manier om grappig te vertellen dat hij de date in de gaten houdt", schreef ze bij de foto.