Instagramwaardige plaatjes dankzij een persoonlijke fotograaf

Sinds de komst van smartphones en sociale media maken we maar al te graag een liveverslag van onze vakantie. Maar hoe vervelend is het om tijdens je reis uren te besteden aan het maken van dé perfecte Instagram-foto? Daar bestaat gelukkig een oplossing voor: neem een persoonlijke fotograaf mee. 

Onder het mom “Wees een reiziger, geen toerist”, kan je voor een persoonlijke fotograaf terecht bij de Amerikaanse reisorganisatie El Camino Travel. Als je een van hun reizen boekt naar Colombia of Nicaragua, kan je kiezen om een professionele fotograaf mee te nemen. Op die manier moet je je niet in duizend bochten wringen voor een oogverblindende selfie, of moet je je zorgen maken over je peperdure camera die onbewaakt op het strand achterblijft terwijl jij een verfrissende duik neemt.

Elke ochtend krijgen de reizigers tientallen foto’s, die ze kunnen delen op Facebook en/of Instagram. Je moet er wel wat voor over hebben. Zo heeft de rondreis, incluis een persoonlijke fotograaf, een prijskaart van 1.800 euro voor negen dagen. Toch kent het initiatief veel succes. Zo was 2015 volledig volgeboekt. Wie staat te popelen om een fotograaf mee te nemen op vakantie, kan wel al reizen boeken voor 2016.

Wie de vakantieplaatjes eens wilt bewonderen, neemt best een kijkje op het Instagramaccount van El Camine Travel.

Cheers! We made it through Monday. Sometimes just THAT is good enough. ?: @jenniferyoungstudio on our latest Colombia trip! #elcaminotravel

A photo posted by BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) on

Jump on in. The water feels fine. We are feeling the Emerald Coast froth. #elcaminotravel #nicaragua

A photo posted by BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) on

We were looking for the perfect Sunday space to dwell in but looks like @jessechamberlin has got it covered in Greece. #elcaminotravel

A photo posted by BE A TRAVELER, NOT A TOURIST (@elcaminotravel) on