Obama verrast koppel tijdens bruiloft

Van een ultieme wedding crash gesproken. Net voor Stephanie en Brian Tobe elkaar het jawoord wilden geven, bracht niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama een bezoekje aan hun bruiloft.

Het koppel zou zondag in het huwelijksbootje stappen nabij een golfbaan in San Diego. Diezelfde dag was Barack Obama toevallig een balletje aan het slaan. Toen hij de feestvierders zag, twijfelde hij geen moment om zijn felicitaties over te brengen.

Stephanie en Brian kregen vervolgens een knuffel en gelukswensen van de president. Volgens NBC News kreeg het kersverse echtpaar zelfs nog wat advies voor een gelukkig huwelijk. “Hij gaf ons tips voor het leven dat ons te wachten staat”, aldus Brian. “We hadden nooit verwacht de president te ontmoeten. En dan tijdens zo’n gelegenheid. Een mooie manier om ons huwelijk te beginnen!”

Fotograaf Jeff Youngren legde de memorabele ontmoeting vast en was naar eigen zeggen van z’n sokken geblazen. “Het was een geweldig moment”, vat hij de verrassing mooi samen.