Win de laatste startplaatsen voor ’s werelds zwaarste beachcross!

Op 28 en 29 november trekt Red Bull Knock Out naar het strand van Scheveningen in Nederland. Zo’n 1.500 motorrijders nemen het er tegen elkaar op in ’s werelds zwaarste en grootste beachcross. Naast de andere riders zullen ook de natuurelementen heel wat tegenstand bieden. Het mulle zand, het opkomende tij en de waarschijnlijk stormachtige wind maken van Red Bull Knock Out een loodzware uitdaging.

Beschik jij over de nodige portie snelheid, lef en uithoudingsvermogen om een gooi te doen naar de kampioenstitel in Red Bull Knock Out? Jammer maar helaas, alle startplaatsen zijn al weg, de lijsten zijn afgesloten en niemand kan zich nog inschrijven.

Teleurgesteld? Kop op! Red Bull België heeft de allerlaatste vijftig startnummers vrijgehouden voor Belgische piloten! Maak deel uit van Team Belgium, en toon dat wij nog steeds hét motorcrossland zijn! Het enige dat je moet doen is surfen naar de site van Red Bull en de beste actiefoto van jezelf op je motor insturen.

Stefan Everts himself kiest uit alle inzendingen de vijftig coolste en origineelste foto’s. Die worden beloond met een startplaats voor Red Bull Knock op 27, 28 en 29 november op het strand van Scheveningen. Veel succes!

De wedstrijd is open voor iedereen die minstens 18 jaar is, de Belgische nationaliteit heeft en in het bezit is van een transponder. Meer info en voorwaarden vind je op de site van Red Bull.

Athlete: Location: scheveningen, the netherlands