Vreemde inbreker doet alsof hij thuis is

In Nova Scotia in Canada betrapte een koppel een erg vreemde inbreker. Toen het koppel thuiskwam vonden ze de 33-jarige Christopher Hiscock in hun zetel met een tasje koffie. Dat meldt National Post.

Hiscock had het blijkbaar naar zijn zin in de ranch. Hij had er zijn tanden gepoetst, de katten eten gegeven, een stukje vlees ontdooid en zelfs in het dagboek geschreven. National Post slaagde erin de dagboekfragmenten te zien en plaatste ze online.

“Vandaag was mijn eerste dag op de ranch. Ik voederde de katten en paarden. Er is hier zoveel te doen dat ik mezelf er aan moet herinneren te relaxen en het rustig aan te doen”, schreef de inbreker.

“Ik voel me hier niet eenzaam, met twee katten en drie paarden is het niet eenvoudig om alleen te zijn. Gisteren maakte ik het haardvuur aan in het huis. Het was zo vredevol. Ik sliep als een baby”, vervolgde Hiscock.

“In de kelder zag ik een foto van een man die een vis vasthield op een boot. Terwijl ik naar hem keek, besefte ik dat we op elkaar lijken, maar ik denk dat ik knapper ben”, besloot hij.

Toen hij opgepakt werd, werd ook nog duidelijk dat hij een truck gestolen had. Maandag verscheen hij voor de rechter, waar hij zich excuseerde voor zijn gedrag en nog steeds vol lof was voor de ranch. De rechter gaf hem een jaar voorwaardelijk en legde hem een contactverbod op voor de eigenaars van de ranch en de truck.

Hiscock gaf nadien te kennen aan de rechter dat hij nergens terecht kon. Gevraagd naar zijn plannen, antwoordde hij dat hij naar het bos zou trekken, omdat hij daar veel vis kan vinden.