Grootmoeder (59) heeft moordlijf

Yasmina Rossi wordt bijna 60 jaar, maar heeft een lichaam waar veel twintigers jaloers op zijn. Het is dan ook geen verbazing dat ze nog steeds goed geld verdient als topmodel. 

Ze werkt onder meer voor Yves Saint Laurent, Hermès en Jil Sander. Ze is al jaren aan de slag als model, maar had haar echte doorbraak in 2012 met de kerstcampagne van Marks & Spencer.

Ze voelt zich naar eigen zeggen nu ook beter in haar vel dan toen ze twintig was. “Mijn lichaam is mooier en ik voel me gelukkiger”, vertelt ze in een interview met Daily Mail. Het geheim van haar moordlijf? Ze gebruikt elke dag een huisgemaakte bodyscrup van olijfolie en suiker, beweegt voldoende en eet alleen biologische producten. “Bovendien eet ik elke dag een avocado en biologisch vlees of vis.”

“Ik voel me nu beter dan toen ik twintig was”, vertelt ze in een interview met Daily Mail. “Mijn lichaam is mooier en ik voel me gelukkiger.” Haar beautygeheim? Iedere dag scrubt ze zichzelf met huisgemaakte bodyscrub van olijfolie en suiker. Daarnaast doet ze uiteraard oefeningen en eet ze alleen biologische producten. “Ik eet iedere dag een avocado en biologisch vlees en vis.”

#thehauntedhouse#saltlakecity #Utah #grey#white#goggles #Pucci#scarf#bandana#silver#hair#profile #iphoneonly #

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

#thehauntedhouse #saltlakecity #black #linen #fitted #dress #white#goggles #Pucci #silk#scarf #iphoneonly

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on

#sunset #backlight #broadbeach #malibu #iphoneonly #

A photo posted by Yazemeenah Rossi (@yazemeenah) on