Verkeerd nummer brengt drugdealer bij de politie

Vergissen is menselijk. Dat moet de districtscommandant van de afdeling drugsbestrijding in Martin County, Florida gedacht hebben toen hij een sms’je van een onbekend nummer kreeg. Maar wanneer de nobele onbekende plots over drugs begon, veranderde vergissing plots in een zaak voor politie.

William Lamberson, een 29-jarige man uit Port St. Lucie, dacht dat hij berichtje stuurde naar een contact uit het drugsmilieu. Het verkeerde nummer dat hij daarvoor gebruikte, was echter van een politieagent. Die speelde het spelletje mee en na een tijdje heen en weer spraken beide partijen af voor een drugdeal.

Op 1 september dacht Lamberson cocaïne te gaan verkopen, maar hij werd begroet door een aantal agenten. Die arresteerden hem en momenteel wordt hij aangeklaagd voor het bezit van illegale middelen met de intentie die te verkopen. Het verkeerde nummer werd dus de ondergang voor deze drugdealer.

De politie van Martin County kon blijkbaar lachen met de zaak en plaatste de berichten, samen met de foto’s van de arrestatie, op hun Facebookpagina.

1 2 3 4 5