Download Kim en co: elke Kardashian zus lanceert eigen app

Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van de Kardashian-Jenner clan. De zussen hebben gisteren elks een eigen app gelanceerd waar ze heel wat beauty, mode en fitness tips delen.

Met de vijf verschillende apps en bijhorende websites bieden de zussen een ietwat voyeuristische blik achter de schermen. Van hun favoriete kleding, eten en make-up tot familiekiekjes en workout-routines, je krijgt alles te zien.

Apple Store Soho Presents Meet The Developers: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner & Kylie Jenner
Foto: AFP / D. Kambouris

Gisteren trokken de beroemde zussen naar de SoHo Apple Store in New York om uitleg te geven over hun nieuwe project. Zo hebben de apps nog het meeste weg van blogs. Alle foto’s die je er bovendien vindt, zijn exclusief. Als in: ze worden niet gedeeld op Instagram.

Terwijl Kim vooral focust op beauty, deelt Khloe fitnesstips en biedt Kendall inkijk in haar dagelijks leven als reizend model. Bij Kylie kan je dan weer terecht voor muziektips. Kourtney is nog volop bezig met haar online platform op poten te zetten, die vooral rond interieurtips zal draaien.