Altijd in charge

Batterijen hebben de afgelopen decennia weinig lof gekregen. Vooral als je bekijkt hoeveel technologie ze eigenlijk draaiende houden. Maar dat betekent niet dat de batterij geen ontwikkeling ondergaat. Want bijladen moet: steeds meer en steeds vaker. Zeker bij intensief gebruik. En dan natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Maar die oplader, die heb je niet altijd bij je.

Draadloos opladen in opkomst

Het draadloos opladen van je smartphone is nog een recente innovatie. Desondanks blijken diverse partijen hier al op in te spelen. Zo biedt meubelfabrikant Ikea een collectie meubels aan waarbij de gebruiker zijn smartphone kan opladen door er simpelweg zijn telefoon op te leggen. En ook in steeds meer Starbucks filialen vind je tafels waarop je draadloos je telefoon kunt opladen.

Power

Onderweg zijn betekent vaak ook weinig tijd hebben om op te laden. Dankzij de nieuwste innovaties op het gebied van opladen, kun je echter je lege batterij in no-time opladen en de laatste aflevering van House of Cards onmiddellijk weer hervatten. Want net als Frank Underwood, hebben deze fast chargers een ongekende honger naar power. Hierdoor laden ze razendsnel op: in minder dan 10 minuten gaat je telefoon van 0 naar 50 procent accu en kun je weer minimaal 4 uur vooruit met je mobiele apparaat.

Onderdeel van je leven

Uit onderzoek blijkt dat technologie een steeds prominentere plek in ons huishouden inneemt, onder meer omdat we steeds meer content streamen. Daarnaast whatsappen we intensief, checken onze mail, we leggen ons leven vast en delen dat via social media als Instagram en Facebook. Kortom: je smartphone maakt meer en meer onderdeel uit van je dagelijkse leven. Zou het dan handig zijn als je altijd en overal over je telefoon kunt beschikken? Bij Samsung denken we van wel en willen we je volop laten genieten van de meest hoogstaande technologie zodat je altijd in charge bent.