Hot & Happening

De laatste nieuwtjes uit de modewereld. – DOOR PIERRE JACOBS

Marc Jacobs decadent
Het langverwachte parfum ‘Decadence’ van Marc Jacobs komt eraan in oktober. Het trekt voluit de kaart van weelderigheid en non-conformisme, met een vleugje blingbling.

Jacobs_opt


Fred Perry 
& Raf Simons

Het Britse merk stelt zijn twaalfde collectie voor in samenwerking met de Belgische ontwerper. De nieuwe looks zijn geïnspireerd door moderne kunst en combineren de preppy stijl van Fred Perry met de fijngevoeligheid van Raf Simons.

Fred Perry_opt

Balmain 
& H&M
Het partnership waar fashionista’s dit najaar het meest naar uitkijken. Het modehuis Balmain slaat de handen in elkaar met de Zweedse reus voor een prêt-à-porter collectie.

H&M_opt

 

De Villoid- app van Alexa Chung
Model Alexa Chung heeft haar carrière een nieuwe wending gegeven. Met ‘Villoid’ heeft ze een eigen app ontwikkeld, die een kruising is tussen Instagram en Pinterest.

Villoid_opt

 

Vuitton kiest voor Xavier Dolan
De jonge Canadese ontwerper is het nieuwe gezicht van de reclamecampagne voor de herfst-winter mannencollectie van Louis Vuitton. Een campagne die draait rond de nieuwe lijn lederen accessoires ‘Ombré’.

Vuitton_opt

 

Twee capsules voor
 Georgia May Jagger
De dochter van Mick Jagger en Jerry Hall pakt uit met twee capsulecollecties voor het najaar: een voor Minelli en een andere voor Mulberry, twee merken waarvan ze het uithangbord is.

Jagger_opt