Politie arresteert vrouw met wapen verstopt in haar … vagina

De Amerikaanse politie van Waco heeft maandagavond een koppel aangehouden omdat ze in het bezit waren van een grote hoeveelheid methamfetamine. Maar dat is niet alles. Ze ontdekten dat de vrouw, Ashley Castaneda, een geladen wapen had verstopt … in haar vagina. 

Foto Facebook Waco Police Department
Foto Facebook Waco Police Department

Maandagavond rond 23 uur werd het koppel geklist voor een verkeersovertreding. De Texaanse politie vond zo’n 30 gram methamfetamine en een digitale weegschaal in de handtas van de vrouwelijke passagier, Ashley Cecilia Castaneda. Samen met de bestuurder, Gabriel Garcia, werd zij opgepakt voor drugsbezit.

Terwijl de twee naar het politiekantoor werden gebracht, bekende Ashley Castaneda schoorvoetend dat ze een wapen had verstopt in haar vagina. Het ging om een Smith & Wesson kaliber .22. Dit vuurwapen is ongeveer 12 centimeter lang en het weegt ongeveer 170 gram – vergelijkbaar met de lengte en het gewicht van de iPhone 6 Plus, schrijft de politie van Waco op hun Facebook.

Het semi-automatische wapen was bovendien volledig geladen. “Dat is natuurlijk ontzettend gevaarlijk, maar zulke incidenten vallen wel vaker voor”, vertelde politieagent Patrick Swanton aan de lokale televisiezender KWTX.

Foto Waco Police Department
Foto Waco Police Department