“Patrick Dempsey in nieuwe Bridget Jones film”

(From L) US actor Patrick Dempsey poses for photographers as he arrives for the European premiere of US film Transformers 3 in Berlin June 25, 2011. The franchise's third edition by US director Michael Bay will hit European screens on June 29, 2011. AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL

Sinds Patrick Dempsey tragisch uit de serie Grey’s Anatomy werd geschreven, zitten we op het puntje van onze stoel te wachten tot hij opnieuw op tv zal verschijnen. En dankzij Deadline weten we eindelijk welke rol de Amerikaanse acteur gaat vertolken. 

Het ziet er naar uit dat Patrick Dempsey een rol gaat spelen in de nieuwe Bridget Jones-film. De ex-McDreamy zou in vergevorderde gesprekken zijn met het productieteam van de film, meldt de filmwebsite Deadline.

De derde Bridget Jones prent heeft als titel Bridget Jones’ Baby. Details over de verhaallijn zijn er nog niet, maar net als in de twee voorgaande films zijn er opnieuw rollen weggelegd voor Renee Zellweger en Colin Firth.

Het is nog niet geheel duidelijk wat voor rol Patrick Dempsey gaat spelen in de film. Heel misschien kruipt hij in de huid van Daniel Cleaver, aangezien Hugh Grant niet zal terugkeren voor het derde deel.

Foto: AFP / J. MacDougall