Huwelijksaanzoek valt letterlijk in het water

Matthew Picca (25) had alles uit de kast gehaald voor een romantisch huwelijksaanzoek. Maar toen hij door de knieën ging, liep het even helemaal mis en raakte de verlovingsring zoek. 

Matthew Picca had zijn aanzoek tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de vakantie zou hij zijn vriendin ten huwelijk vragen op een idyllische steiger in Southport, in de Amerikaanse staat North Carolina, maar op het moment suprême liet hij de ring pardoes vallen in de oceaan.

Zowel Picca als zijn vriendin stond het huilen nader bij dan het lachen. “Ik barstte onmiddellijk in tranen uit, want ik wist dat mijn vriend er kapot van zou zijn”, vertelde de 24-jarige Kayla Harrity aan Daily Mail. “Hij had me niet eens ten huwelijk kunnen vragen.”

Toeschouwers van een nabijgelegen bar boden onmiddellijk hulp en sprongen in het water om de ring te zoeken. Bij de zoektocht werden er maar liefst tien zaklampen en vijf duikbrillen gebruikt. “En je gelooft het nooit, maar na anderhalf uur ploeteren en zoeken vonden we de verlovingsring terug.”

Na de reddingsactie ging iedereen aan de bar uit zijn dak en eisten ze dat hij haar opnieuw ten huwelijk vroeg. “Het was het beste gevoel van de hele wereld”, aldus Harrity. Uiteindelijk ging Picca kletsnat en naar vuil water ruikend voor een tweede keer door de knieën en gaf hij haar de ring.

Het koppel was zo blij met alle hulp van de omstaanders, dat ze besloten om in Southport in het huwelijksbootje te stappen.  “Iedereen kent ons hier nu toch al.”

Foto Facebook Kayla Harrity