Is Ian Thomas de ‘meest sexy vegetariër’?

Naar jaarlijkste traditie organiseert de dierenrechtenorganisatie PETA2 een wedstrijd om de meest sexy vegetariër van het jaar te kiezen. En tussen heel wat bekende celebrities als Ariana Grande, Miley Cyrus, Ellie Goulding of Peter Dinklage, staat het Vlaamse tieneridool Ian Thomas. 

Ian vertoeft ondertussen al een jaar in Los Angeles, maar hij houdt al zijn fans op de hoogte van zijn doen en laten via sociale media. Zo deelt hij zijn liefde voor dieren en veganisme graag op Twitter en Instagram.

“Veganisme leeft enorm in L.A. Ik ben enorm blij dat ik daar woon, want je hebt er zoveel keuze in supermarkten en op restaurant”, zei hij ooit in een interview met Tagmag. Ondertussen is de zanger al meer dan negen maanden veganistisch, en hij is het naar eigen zeggen nog lang niet beu. “Ik slaap beter, ik herstel sneller van sporten, ik heb meer energie en mijn huid is mooier. Bovendien is het perfect mogelijk om lekker te eten als veganist”, klinkt het. “Of ik het mis om kip te eten? Totaal niet.”