Carmen Electra lanceert eigen glijmiddel

Model Carmen Electra attends the premiere of "The Expendables 3' at the TCL Chinese Theatre on August 11, 2014 in Hollywood, California. AFP PHOTO/Mark RALSTON

Het is al een hele tijd windstil rond Carmen Electra, maar daar komt snel verandering in. De rondborstige Amerikaanse actrice staat op het punt om haar eigen glijmiddel op de markt te brengen.

Ja hoor, dat hebt u juist gelezen: glijmiddel. Carmen Electra werd daarvoor benaderd door Fleshlight, een fabrikant van seksspeeltjes allerhande. Het bedrijf is vooral bekend van zijn gelijknamige ‘surrogaat-vagina’s’, maar wil graag ook meer vrouwen aanspreken. Daarop ging Fleshlight bij de voormalige Baywatch-actrice aankloppen om haar eigen glijmiddel te ontwikkelen: ‘Electra by Carmen Electra’.

Het klinkt als parfum, maar dat is het dus niet. De ondertussen 43-jarige Carmen draaft zelf op in de reclamecampagne voor de nieuwe productlijn, die uit drie varianten bestaat: verwarmend, voor de gevoelige huid en ph-neutraal. En voor wie er aan twijfelt: de opvolgster van Pamela Anderson ziet er ondanks haar leeftijd nog altijd héél erg sexy uit, getuige deze foto’s.