Ondeugende koala wilt paren met quad

In Australië zijn er miljoenen dingen waar je dood aan kunt gaan. Denk maar aan slangen, schorpioenen, spinnen of krokodillen. Koala’s behoren doorgaans niet tot dat lijstje, maar toch staat de vrouw in dit filmpje doodsangsten uit als ze achtervolgd wordt door het jolige, pluizige diertje. 

De Australische Ebony Churchill had zondag een wel heel vreemde stalker. Toen ze op haar quad over haar boerderij reed, werd ze achtervolgd door een nieuwsgierige koala. Tegenover The Australian geeft de vrouw toe dat ze in paniek was. “Koala’s hebben harde, scherpe klauwen en ik wilde niet dat hij mijn been zou grijpen terwijl ik op de quad zat”, aldus Churchill.

Wanneer de quad vast komt te staan in de modder, ziet de vrouw geen andere uitweg meer dan van de motor te springen. Meteen werd ook duidelijk waar het dier op uit was, namelijk innig knuffelen met de quad.

De vrouw filmde het bijzondere tafereel en plaatste het op Facebook. In een mum van tijd werd het filmpje bijna 2 miljoen keer bekeken en meer dan 35.000 keer gedeeld.