Kleindochter Morgan Freeman vermoord

De kleindochter van Morgan Freeman is dood teruggevonden op straat in New York. Volgens de politie werd E’Dena Hines (33) meerdere keren gestoken.

E’Dena (foto links) is de kleindochter van de eerste vrouw van Morgan Freeman, Jeanette Adair Bradshaw. Ze werd vlakbij haar huis in Manhatten gevonden door agenten. Ze werd meerdere keren gestoken, meldt een politiewoordvoerder aan People. De vrouw werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar ze was al overleden.

Haar vriend, de 30-jarige Lamar Davenport, is ter plaatse aangehouden. Het is nog niet volledig duidelijk waarom de man doordraaide, maar volgens gerechtelijke bronnen was Davenport onder invloed van drugs.

In een korte mededeling laat Morgan weten: “De wereld zal nooit weten wat voor talent ze was en wat ze allemaal te bieden had. Haar vrienden en familie hebben het geluk dat ze weten wat ze allemaal in haar mars had. Haar licht zal in onze harten en gedachten schijnen. Dat ze maar in vrede mag rusten.”

E’Dena is niet alleen de stiefkleindochter van Morgan (rechts), maar ze is ook zijn petekind. Na de breuk met Jeanette bleven ze dus redelijk close. Ze waren zelfs zo hecht dat er geruchten de ronden gingen over een affaire tussen de twee, maar die werden zowel door Morgan als E’Dena vrijwel onmiddellijk de wereld uit geholpen.