Eigen kweek krijgt eigen, ludieke T-shirts

Iconische uitspraken als ‘Eat your stutje quickly’ en ‘You want shit of mouse?’ uit de populaire Eén-reeks eigen kweek zijn nu ook op T-shirt te verkrijgen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. “Voorlopig starten we met twee à drie kleuren, al hopen we de collectie snel uit te breiden met goede quotes uit de nieuwe afleveringen”, klinkt het bij Tom Verscheure, zaakvoerder van de webwinkel Mister T die achter het initiatief zit.

Met de T-shirts van Eigen Kweek is Verscheure niet aan zijn proefstuk toe. Samen met Tom Lezaire, geluidstechnicus van de Ancienne Belgique, zit hij ook achter West Flemish for Behinners, de T-shirts met opdruken als ‘Awesome means Breath’ en ‘Dust means Thirsty’.

“Voor oorsprong zijn we een bedrijf dat T-shirts in beperkte oplage bedrukt voor muziekbands, van Dez Mona, over Het Zesde Metaal tot Oscar & The wolf. Dat doen we al elf jaar. West Flemish for Behinners is opgestart als een zijprojectje, maar intussen is het een van onze beter verkopende producten”, legt hij uit. En dat kunstje hoopt Mister T nu nog eens over te doen in samenwerking met Eigen Kweek.