Hond na negen jaar herenigd met baasje

Na negen jaar is een hond opnieuw herenigd met zijn baasjes. Die zijn door het dolle heen, want ze hadden alle hoop opgegeven om hun geliefde boxer terug te zien. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

De viervoeter, die naar de naam Boozer luistert, was nog maar een puppy toen hij in 2006 mysterieus verdween. Zijn baasje Lloyd Goldston zat op dat moment midden in een verhuizing en had geen tijd voor een uitgebreide zoektocht. Hierdoor kwam Boozer bij een ander baasje terecht en bleef daar negen jaar, tot de man niet meer voor de hond kon zorgen.

Uiteindelijk belandde de hond in een asiel in Colorado. Daar werd zijn microchip gescand en bleek dat hij nog een ander baasje had. Het asiel nam contact op met Goldston, die met zijn gezin van Tennessee naar Alabama was verhuisd. Samen met zijn twee kinderen reed hij naar het asiel om Boozer op te halen.

"Ik moest huilen toen ik het hoorde", vertelt Goldston aan KUSA-TV. "Zeker toen ik voor het eerst een foto van hem zag. Ik ben zo gelukkig. Boozer is nooit weggeweest. Hij heeft altijd een plekje in onze harten gehad. We zijn hem nooit vergeten."