Welk type sms’er ben jij?

De ene houdt het graag kort en zakelijk en de andere kan hele conversaties houden met enkel emoji’s. Dit zijn de vijf verschillende types sms’ers.

  1. De ongeïnteresseerde

Als je deze persoon een sms’je stuurt, kan je uren lang wachten op een antwoord. We zijn massaal verslaafd aan onze smartphone, maar deze persoon is zeker de uitzondering op de regel.

  1. De dronken sms’er

Deze sms’ers zijn zeker niet altijd dronken, maar als je hun berichtjes leest lijkt het wel zo. Denk maar aan hilarische autocorrecties of woorden die op niets slaan. Ook de mensen die met een smartphone met een gebroken scherm rondlopen horen thuis in deze categorie.

  1. De emoji-sms’er

Terwijl sommige mensen heuse romans kunnen schrijven in een sms, doen anderen het gewoon met emoji’s. Is onderstaand bericht niet helemaal duidelijk? Dan ben jij behoor jij zeker niet tot deze groep.

emoji

  1. De voicemessager

Waarom zou je bericht typen als het ook gesproken kan? Deze mensen spreken liever berichten in dan tekst te sturen. Zij zijn dan ook meester geworden in grappige of lieve gesproken berichten te sturen.

  1. De amateur

Je ouders vallen hoogst waarschijnlijk onder deze categorie. De amateurs hebben nog wat moeite met de leestekens, spaties of hoofdletters, waardoor hun berichtjes nogal knullig overkomen. Verder krijg je van hen ook vaak lege berichten en vreemde foto’s – omdat ze niet altijd weten waar de camera precies zit – toegestuurd.