Kraning oudje ontsnapt uit bejaardentehuis om een tatoeage te laten zetten

Op rebelse puberstreken staat blijkbaar geen leeftijd. Zo is de 79-jarige Sadie Sellers stiekem uit het rusthuis ontsnapt om een tatoeage te laten zetten. Dat meldt The Daily Mail.

Haar zoon Tony Sellers was met stomheid geslagen toen hij een lege rolstoel aantrof in het bejaardentehuis waar zijn moeder normaal verblijft. Na enige navraag bleek dat ze het tehuis verlaten had om een tatoeage van een hart op haar linkerarm te zetten. Eén van haar elf kleinkinderen vergezelde haar daarbij.

Toen het personeel van het bejaardetehuis voorzichtig polste wat haar familie van haar nieuwe aanwinst zou vinden, reageerde ze met een duidelijk statement: “Dat kan me geen reet schelen. Op mijn leeftijd moet je volop genieten van elke dag die je nog hebt. Een paar weken geleden liet Samantha me haar nieuwe tatoeage zien. En toen bedacht ik dat ik er ook eentje wilde.”

De kranige oude vrouw voerde meteen de daad bij het woord, maar ze vergat daarbij wel haar kinderen in te lichten over haar plannen. “Mijn moeder zit nu een jaar in het tehuis en 99 van de 100 keer zit ze in haar kamer. Deze keer was dat niet het geval. In eerste instantie probeerde ik me niet druk in te maken, maar toen vertelde het personeel dat Samantha langs geweest was en dat ze samen de stad in getrokken waren”, vertelt Tony aan The Daily Mail.

Vervolgens belde Tony naar Samantha om te vragen of zij z’n moeder had gezien. Ze gaf hem het juiste adres, maar tot zijn grote verbazing bleek het een tattoo-studio te zijn. “Samantha zat daar maar te lachen, maar ik kon mijn ogen niet geloven”, besluit hij zijn verhaal.