Dit zijn de redenen waarom de knapste meisjes meestal single zijn

Soms lijkt het wel alsof mooie vrouwen voortdurend een streepje voor hebben in het leven. Ze maken zich nooit zorgen over hun uiterlijk, verdienen meer en zijn ook vaker gelukkiger. Met andere woorden: het lijkt wel alsof alles mee zit voor de schare schoonheden op aarde. Niets is minder waar, want ze zijn vaker single dan je zou denken. En wel hierom:

1. Ze hebben een indrukwekkende uitstraling

Mooie meisjes vind je overal, maar echte sexy, imponerende vrouwen zijn van een heel ander kaliber. Ze komen zelfverzekerd over en hebben een uitstraling van je ne sais quoi, waardoor mannen vaak schoorvoetend een date verlaten.

2. Het zijn loyale vrienden

Vrienden komen steevast op de eerste plaats. Mannelijke wederhelften kunnen er dus maar beter aan wennen dat ze hun ganse leven in de wachtrij zullen staan.

3. Ze zijn niet wanhopig

Tinder is geen tool om een nieuw lief op te scharrelen. Ze gebruiken de app vooral om de meest hilarische screenshots te maken van mannen die trots een vis vashouden, knuffelen met kleine dieren, hun borstkas – onterecht – showen of 18 emoticons gebruiken in één zin.

4. Je bent geen prioriteit

Hier geldt het motto ‘lieve meisjes komen in de hemel, stoute komen overal’. De eerste groep zal inderdaad altijd klaarstaan, nuchter blijven en geïnteresseerd luisteren naar hun partner. De vampen onder ons durven een date wél afzeggen omdat ze met een kater in bed liggen na een stevige nacht stappen.

5. Ze zijn op seksueel vlak avontuurlijk

Monogomie staat niet in hun woordenboek.

6. Ze zijn ambitieus

Echte babes willen te allen tijde aan de top staan, onder meer op de werkvloer en in hun relaties. Het leven is met andere woorden te kort om zich als twintiger al te binden.

7. Ze zijn net ontembare paarden

Net als het meest ruige paard zijn ze wild, ontembaar en volkomen onbetrouwbaar. Een luisterend oor moet je bij hen niet verwachten, de drang naar vrijheid staat daarentegen hoog aangeschreven.

8. Ze willen zich niet settelen

De uitspraak ‘jouw biologische klok tikt’ gooien ze resoluut in de vuilbak.

9. Het kan hen niet schelen wat de samenleving van hen denkt

In onze Westerse samenleving heerst nog maar al te vaak de opvatting dat we een partner nodig hebben om gelukkig te zijn. Voor onafhankelijke en sterke diva’s een lief hebben geen must, maar flauwekul.

10. Ze kunnen zich kleden zoals ze willen

Zelfs met een vuilniszak zien ze er nog verdomd sexy uit.

11. Mannen gaan er al vanuit dat ze een vriendje hebben

Heren gaan er – onterecht- vanuit dat ze al weggekaapt zijn. Think again gents!

Bron: Metro.co.uk