Stefan Everts kruipt voor de laatste keer terug op de motor

Naar goede gewoonte organiseert Stefan Everts ook dit jaar de Everts & Friends Charity Race op de nationale feestdag. Het is de tiende en laatste keer dat de tienvoudige wereldkampioen motorcross het unieke liefdadigheidsevenement op poten zet. Doorheen de dag worden toeschouwers getrakteerd op motorcross uit verschillende reeksen. Zo zal The Legend het voor de laatste keer opnemen tegen de wereldtop uit de MXGP- en MX2-klasse. Wie dat wil meemaken, moet op 21 juli  afzakken naar de Horensbergdam in Genk!

Naast Everts die het tegen zijn vroegere collega’s opneemt, krijg je op Everts & Friends ook het verleden en de toekomst van de professionele motorcross te zien met de Future Stars en de Golden Heroes reeksen. Onder andere Harry en Liam Everts, vader en zoon van Stefan, en Joël Smets met zoon Greg zullen van de partij zijn. Motorsportprofessionals zoals Milko Potisek, Filip Bengtsson en Yentel Martens tekenen ook present.

De opbrengst van de Everts & Friends Charity Race gaat integraal naar goede doelen die zich inzetten voor kinderen en jongvolwassenen. Een Hart voor Limburg, begeleidingscentrum Ter Heide, Mediclowns, Bednet, instelling De Markt, MPI De Dageraad, begeleidingscentrum Ter Engelen en centrum Bethanië mogen zich verwachten aan een gulle storting na de tiende editie van Everts & Friends. Vorig jaar haalde het evenement maar liefst 61.000 euro op.

De laatste editie van Everts & Friends gaat door op 21 juli, aan de Horensbergdam in Genk. Meer informatie kan je hier vinden.