Katy Perry maakt werk van haar wraak op Taylor Swift met nieuw nummer

Katy Perry arrives at the 2015 Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass” May 4, 2015 in New York. AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY

Het is geen groot geheim dat het al een tijdje niet botert tussen Taylor Swift en Katy Perry. Ze hebben allebei John Mayer gedatet en er waren ook spanningen nadat Perry een aantal backup danseressen gestolen had tijdens de tour van Taylor een paar jaar geleden.

Reden genoeg voor Taylor Swift om Bad Blood te maken. In het nummer neemt ze Perry op de korrel. En natuurlijk kan Katy dat niet zomaar over zich heen laten gaan dus werkt ze hard aan een nummer waarin zij Swift door het slijk zal halen. Ze registreerde het nummer als “1984”, het jaar waarin ze geboren werd en niet toevallig een rechtstreekse verwijzing naar 1989, het succesvolle album van Swift.

Waarover 1984 precies zal gaan, is nog niet duidelijk, maar je kan er zeker van zijn dat het het antwoord van Perry is op Bad Blood.