Taylor Swift heeft een vreemde manier om de paparazzi te ontwijken

Bovenop het feit dat ze amper 25 is en ze al miljonair is met verschillende platen die platinum zijn gegaan en met tientallen awards op haar naam, heeft de zangeres ook een unieke manier om de paparazzi te ontwijken. Ze loopt achteruit.

In mei begon een foto te circuleren op Tumblr waarop Swift te zien is hoe ze tijdens een wandeling achteruit loopt. Fans waren in de war, en vergeleken de foto met iemand die een nuchterheidstest aflegt.

Maar de twintiger, die een fervente Tumblr-gebruiker is, antwoordde dat ze de hele wandeling achterwaarts heeft afgelegd om te voorkomen dat paparazzi foto’s konden nemen. Haar bodyguard, de man op de foto, vertelde haar waar ze heen moest.

tumblr_nm1y1oPESR1qfoj4do1_1280

Dit is trouwens niet de eerste keer dat Swift achteruit loopt om de paparazzi te verschalken. In maart dook al een video op waarin de zangeres achteruit uit een garage komt in West-Hollywood, met een bodyguard die haar de hele tijd begeleidt.

Swift is trouwens niet de enige Hollywood-ster die vreemde methodes heeft om de paparazzi te verschalken. Zo zette Kim Kardashian een look-a-like in toen ze op huwelijksreis was met Kanye West. Daniel Radcliffe droeg zes maand lang dezelfde outfit toen hij de voorstelling Equus deed, zo leken alle foto’s alsof ze van dezelfde avond kwamen.