Dit is waarschijnlijk het nerdiest aanzoek ooit

Elk onderzoeksrapport onthult normaal gezien een nieuwe ontdekking, met bewijzen, een verdediging en een wetenschappelijke theorie. Normaal gezien komt er helemaal geen huwelijksaanzoek aan te pas.

Caleb Brown, een paleontoloog uit Alberta in Canada vroeg zijn vriendin, ook een paleontoloog, ten huwelijk in het dankwoord van een onderzoeksdossier waar hij aan meeschreef. In het rapport wordt een nieuwe dinosauriër beschreven, de Regaliceratops peterhewsi, bijnaam: Hellboy, naar het gelijknamige comic-personage.

Het stukje leest: “C.M.B. wil specifiek de blijvende en onbetwistbare steun van Lorna O’Brien benadrukken. Lorna, wil je met me trouwen?”

De Amerikaanse televisiezender CBS weet dat Lorna “Ja” zei.  “In het begin was ze erg onder de indruk, sprakeloos. Ik denk niet dat ze het direct besefte, maar ze zei hoe dan ook ‘ja’, dus dat is altijd een goed antwoord,” zei Brown.

Ook laat hij weten dat zijn redacteurs bij Current Biology erg veel steun toonden.”Ze waren erg geïnteresseerd en wilden graag weten wat haar antwoord was.”

Na de nerdiest aprilgrap zijn er dus ook nerdy huwelijksaanzoeken.