Caitlyn Jenner pakt wereldrecord van Obama af

Zodra Vanity Fair de cover van de juni editie onthulde waarop de glamoureuze Caitlyn Jenner te zien is, explodeerde het internet en regende het reacties op Twitter. Caitlyn, die vroeger door het leven ging als Bruce Jenner, werd van overal ter wereld gefeliciteerd.

Niemand kon echter voorspellen dat Caitlyn met haar gloednieuwe Twitter-account het officiële record voor meeste Twitter-volgers in kortst mogelijke tijd zou verbreken. Dat record kwam vorige maand op de naam van president Barack Obama te staan met zijn nieuwe account @POTUS. Obama verzamelde op een vijftal uren één miljoen volgers. Caitlyn Jenner doet echter met amper vier uur nog een stuk beter. De eerste tweet van Jenner toont de aankondiging van Vanity Fair met een begeleidende video. 4 uur en een paar minuten later had Caitlyn meer dan een miljoen volgers verzameld waardoor ze het record van de president van Amerika meteen verbrak.

Of Caitlyn Jenner ook het record voor meeste Twitter-volgers weet te behalen, moeten we nog afwachten. Dat staat op dit moment op de naam van Katy Perry die 70,5 miljoen volgers heeft op het sociaal platform.