Tropicana geeft een jaar gratis fruitsap

Uw krant Metro bestaat vijftien jaar en viert dat heel het jaar lang met al haar partners én met de lezers. Tot augustus kunnen pendelaars in verschillende Belgische stations en winkelcentra een jaar gratis Tropicana fruitsap winnen. Vrijdag was het station Gent Sint-Pieters aan de beurt.

Meerdere malen per maand stelt Tropicana een Mega Tropicana Brik op in diverse Belgische stations en winkelcentra. Een grote fles fruitsap die van bovenaf oranje ballonnen over de pendelaars heen uitgiet. «Elke maand maken we vijftien mensen gelukkig met een jaar gratis fruitsap», legt organisator Bart Verschueren uit. «Doorheen de dag vallen er tussen de 4.000 en 5.000 oranje ballonnen naar beneden. De voorbijgangers die de ballonnen vinden met winnende loten, kunnen zich een jaar lang tegoed doen aan 52 flessen Tropicana fruitsap.

Tropicana- AurelienAurélien was een van die gelukkigen. Nadat ze samen met haar vrienden enkele ballonnen kon bemachtigen, vond ze uiteindelijk de prijs. «Ik ben wat overdonderd», vertelde ze. Haar vrienden spraken meteen over een groot feest. «Als ze het niet doneert aan iets of iemand, dan hopen we dat ze een groot kotfeest zal organiseren en met het fruitsap lekkere cocktails zal maken», klinkt het. De studente uit Aalst was al de derde winnares op drie uur tijd.