Katy Perry wil wraak nemen op Taylor Swift

LOS ANGELES, CA - MARCH 26: Singer Katy Perry attends the screening of EPIX's "Katy Perry: The Prismatic World Tour" at The Theatre at Ace Hotel Downtown LA on March 26, 2015 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP

Katy Perry is vastbesloten om wraak te nemen op Taylor Swift nadat Swift haar met de grond gelijk maakte in het nummer Bad Blood.

“Ze is vastberaden om te laten zien wie de ‘echte Taylor Swift’ is,” schrijft 3am op basis van een artikel in Heat Magazine.

In Bad Blood zingt Swift over haar rivale. Ze refereert naar Perry en haalt uit naar de Amerikaanse zangeres. Dat laat Perry duidelijk niet zomaar over zich heen gaan. “Ze schrijft iets heel groots, waarin ze verhalen verwerkt heeft die ze van John (Mayer) gehoord heeft,” vertelt een ingewijde over de plannen van de zangeres. Mayer had een korte relatie met Swift en zou enkele sappige anekdotes weten te vertellen.

De zangeressen maken al een hele tijd ruzie. Een van de redenen voor de bekoelde vriendschap tussen de twee is getouwtrek rond achtergronddanseressen. De vrouwen werkten eerst voor Perry, waarna ze tijdelijk aan de slag gingen voor Swift. Uiteindelijk besloten de dames toch liever weer met Perry te werken wat in het verkeerde keelgat schoot bij Swift.