Deze buschauffeur brengt harten op hol

De 26-jarige Lars Noordam uit Den Bosch is plotsklaps de meest gewilde buschauffeur van onze noorderburen. Nadat bewonderaarster Muruel Soumete een foto van de charmante bestuurder op Facebook plaatste, werd de man overspoeld door complimentjes. 

“Deuren gaan open BAM! Hello bus driver who.r.u.? Arriva chapeau, wat leuk dat de vrouwen in Den Bosch iets leuks hebben om naar te kijken als deuren van de bus open gaan”, schreef Soumete onder de Facebookfoto

Met ruim 35.000 likes lijken heel wat Nederlandse vrouwen die mening te delen. “Daar wil ik wel een ritje mee maken”, “Ik ga nooit met openbaar vervoer maar dit zou een goed excuus zijn” of “Ik zou geen nee zeggen”, zijn een greep uit de vele reacties op Facebook.

Arriva, de werkgever van Noordam, is blij met alle aandacht. Zo zette de busmaatschappij op Facebook: “We zijn echt een beetje onder de indruk van alle aandacht voor onze Brabantse buschauffeur.”

Ook de buschauffeur zelf is gevleid. “Dit had ik nooit verwacht”, lacht hij bij de krant AD. “Ik ben al 2,5 jaar in dienst, maar nu word ik blijkbaar echt ontdekt.”

Hebt u zelf een knappe of sympathieke chauffeur gespot? Mail ons een foto naar [email protected]