Sequel van Mad Max aangekondigd door regisseur Miller

door
Roald
Leestijd 1 min.

Mad Max: Fury Road deed het tijdens zijn openingsweekend zo goed dat regisseur George Miller het vervolg al heeft aangekondigd op Twitter. De titel van de film werd meteen bekendgemaakt: Mad Max: The Wasteland.

Hello Twitter! Thanks for all the kind words written and said about the film. We had a lot of fun making it..and there's more Max to come.

— George Miller (@GMillerMax) 17 mei 2015

Het is niet verrassend dat er een sequel komt want Mad Max: Fury Road leverde in het openingsweekend 110 miljoen dollar op terwijl de film maar 150 miljoen dollar gekost heeft om te maken.

"We hebben het scenario en een novelle en we hebben alle achtergrondverhalen uitgebreid," zei Miller. Variety meldt dat Tom Hardy, die de hoofdrol speelt, heeft gezegd dat zijn contract in principe nog drie films omvat en dat ze enkel gemaakt moeten worden.

Warner Brothers heeft het vervolg nog niet officieel bevestigd, maar dat zou niet lang meer duren gezien de box office en de lovende kritieken op verschillende filmsites zoals Rotten Tomatoes, dat de film maar liefst 98% gaf.