De inspiratiedagen…

Er komt heel wat kijken bij het opstellen van een krachtig en onderbouwd ondernemingsplan. Naast de missie, visie en bedrijfsstrategie vormt de uitwerking van het productidee de kern  waarbij het onderscheidend karakter een cruciale plaats krijgt.  Maar ook een marketingplan inclusief marktanalyse en SWOT-analyse mogen niet ontbreken…

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je nood aan het advies van een professional om de laatste hand te leggen aan jouw ondernemingsplan? Schrijf je dan zeker in voor één van de inspiratiedagen van Bizidee.

Bizidee organiseerde de voorbije maanden al enkele inspiratiedagen voor de ondernemingsplanwedstrijd! Ontdek hieronder enkele beelden van de inspiratiedagen in Gent, Antwerpen en Leuven.

Workshops

Bizidee organiseert verschillende inspiratiedagen, waar je de kans krijgt om algemene workshops te volgen die je verder op weg zetten om je ondernemingsplan uit te werken. Verschillende ondernemers, vakexperten en starters delen er hun ervaringen en kennis zodat jij een goed beeld krijgt van hoe je ondernemingsplan eruit moet zien. Er is bovendien steeds voldoende tijd voorzien om vragen te stellen. De aangeboden workshops kunnen gaan van het bekijken van de bouwstenen van een ondernemings- en financieel plan, tot juridische en fiscale aandachtspunten voor starters.

(Speed)coaches

Als je behoefte hebt aan individuele begeleiding, kan je ook afspraak inplannen met een expert (voor 45 minuten) of een generalistische coach (gedurende twee uur). Bij een expert kan je terecht met specifieke vragen op het vlak van marketing, sales, financiën, IT …

Tijdens een sessie met een generalistische coach diep je gedurende twee uur je ondernemingsplan uit. Hiervoor moet je wel een eerste versie van je ondernemingsplan aan Bizidee bezorgen. Na een screening belandt het plan bij de coach, die zich kan voorbereiden en zo tijdens jouw sessie de knelpunten rustig kan bespreken. Op basis van de feedback kan je jouw ondernemingsplan dan finetunen.

Kon je er niet bij zijn? Niet getreurd, want Bizidee organiseert binnenkort nog extra inspiratiedagen!
Schrijf je in voor de Bizidee-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke data en komende events!

Surf voor meer info naar www.bizidee.be/inspiratiedagen. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is wel verplicht!

 

Bizidee logo banner (incl. Hello Bank)