Ladbrokes op zoek naar verkiezingsvoorspeller die 322.000 euro won

Een gepensioneerde inwoner van Glasgow heeft 30.000 pond gewed op een conservatieve meerderheid in de algemene verkiezingen. Die weddenschap leverde de man een winst van 240.000 pond op (322.000 euro), maar de man heeft zijn winst nog niet komen innen.

Ladbrokes zei dat er geen teken van leven is van de man die de weddenschap plaatste bij odds van 7/1 op 29 april. De bookmaker heeft een oproep gedaan en hoopt dat de man naar voren zal komen en de prijs zal ophalen.

“We hebben nog niets gehoord van de recordbrekende verkiezingsvoorspeller. Hoewel er geen tijdslimiet is op het innen van een grote winst, dachten we dat hij hier zou verschijnen toen het resultaat bekend was gemaakt. We willen hem feliciteren met zijn overwinning want hij heeft getoond dat hij meer van politiek kent dan alle experts in dit land tezamen.”

Eerder wist een Brit 193.000 pond te winnen door de uitkomst van het Schotse referendum te voorspellen, maar die man verloor zijn winst toen hij de uitslag van de verkiezingen verkeerd voorspelde.