‘Waar is Momo?’ Kan jij de hond vinden?

Iedereen kent de ‘Waar is Wally?’-boeken. Boeken vol drukke tekeningen waar je de in rood en wit geklede jongeman moet zien te vinden. Een Canadese ontwerper, Andrew Knapp, brengt dat idee naar een ander niveau. In plaats van tekeningen gebruikt hij echte foto’s en in plaats van Wally gebruikt hij zijn bordercollie Momo.

Meneer Knapp en zijn hond reisden 25 verschillende Amerikaanse staten door. Deze bijzondere reis wilde het baasje niet snel vergeten. Hij besloot de reis voor eeuwig vast te leggen op camera en zelfs een boek te maken van deze beelden.

Maar het werden geen normale vakantiekiekjes. Momo is een extreem geduldige en rustige hond in gelijk welke situatie. Bovendien luistert hij als geen ander naar bevelen van zijn reiskompaan. Zo werd het voor Andrew Knapp mogelijk om Momo op drukke plaatsen ergens te laten zitten, een paar tientallen meter weg te wandelen en de perfecte foto te nemen van dat tafereel.

Dat resulteerde in een boekje vol zoek-en-vind-foto’s. Liefhebbers van zo’n spelletjes, kunnen het boekje kopen of het Instagramaccount van meneer Knapp volgen. Samen met 360.000 andere volgers ben je makkelijk een paar uur zoet. Hier alvast een voorsmaakje. Vind jij Momo?

momo1

momo2

momo3

momo4

momo5