Mama’s favoriete vakantiebestemmingen

Moeders, ze zijn echte superhelden. Als geen ander weten ze hun professionele leven te combineren met zorgen en liefde voor de kinderen. Op Moederdag verdienen ze het dus dubbel en dik om eens goed in de watten te worden gelegd. Een korte reis, waarmee ze even heerlijk tot rust kan komen en de batterijen kan opladen, is een prima geschenk voor Moederdag. Maar de juiste bestemming vinden, is natuurlijk niet evident. Daarom sommen we hier enkele van mama’s favoriete vakantiebestemmingen op.

Fancy citytrip

Het was nog nooit zo eenvoudig om op citytrip te vertrekken. Boek een treinticket, zoek een gezellig hotelletje en je bent klaar om te vertrekken. Bovendien ligt België centraal in Europa, zodat je al snel in enkele van de beste locaties voor een citytrip bent. Neem bijvoorbeeld het schitterende Londen, waar je het typisch Engelse high tea kan afwisselen met prachtige musea, elegante shoppingcentrums of vermaarde musicals en theatervoorstellingen.

Parijs, de stad van de romantiek, is ook maar enkele uurtjes verwijderd van ons land. Struin er langs karaktervolle marktjes, trendy winkeltjes, prachtige gebouwen of gewoon langs de Seine bij schemerlicht…

Amsterdam is ook dichtbij en uitermate geschikt voor een korte citytrip. Het ‘Venetië van het Noorden’ wordt niet enkel gekenmerkt door zijn charmante grachten, ook meer dan 40 musea, zo’n 10.000 winkels en 26 markten dragen toe tot de gezellige sfeer.

De ideale citytrip vinden is zeer eenvoduig dankzij de citytripplanner van Neckermann. Surf zeker eventjes naar www.citytripplanner.com

Verwenweekendje

Je hoeft het natuurlijk niet ver te zoeken. Toerist in eigen land, het kan ook voor een hele verademing zorgen. Een culinair weekend in Hasselt, de stad van de smaak of je vergapen aan kunst, mode en diamanten in Antwerpen. Je heerlijk laten verwennen in de thermen van Spa of het sprookjesachtige Brugge verkennen. Genieten van de bruisende metropool Brussel of eventjes van alles weg in een B&B in het West-Vlaamse achterland, vlak bij de kust. Je merkt het: België kan je blijven verrassen en biedt voor ieder wat wils.

Fun for all the family

Als de kinderen tevree zijn, kan mama dat ook zijn. Soms is het echter moeilijk om de kinderen tevreden te houden en zelf ook te genieten van je vakantie. Een vakantiepark biedt vaak de oplossing. Zwembaden, minigolf en randanimatie houden de kinderen bezig, terwijl jij zonder zorgen kan genieten van sauna’s, massages, schoonheidsbehandelingen… Roadtrips naar het omliggende gebied behoren natuurlijk ook steeds tot de mogelijkheden.

 

Wil jij een moeder in jouw leven verrassen met een reisje? Neem dan zeker een kijkje op de site van Neckermann. De reisplanner heeft een breed aanbod met citytrips, hotelletjes, vakantieparken,….