Blok&Fok is de ideale manier om je te ontspannen tijdens de examenperiode

Wat is een betere manier om te ontspannen dan seks na een zware dag blokken? Studenten die nood hebben aan afleiding van seksuele aard kunnen nu terecht bij Blok & Fok.

Blok & Fok is een pop-up webshop die online seksspeeltjes aanbiedt en die enkel geopend is tijdens de examenperiode. De webshop is het idee van twee student-ondernemers Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent.

“Wij ondervonden dat de goesting van de student tijdens de blokperiode stijgt en we willen hen op een anonieme en snelle manier aan leuke speeltjes helpen. Ze hoeven slechts een dagje te wachten alvorens ze kunnen genieten van hun aankopen.”

De webshop die nog maar amper twee dagen online is, wist al meer dan 4000 bezoekers te lokken. “Ook de bestellingen komen talrijk binnen. Ons populairste product is momenteel het opblaasbare schaap Dolly. Wij hebben nog niet alles kunnen testen, maar de Fleshlight kunstvagina is onze favoriet.”

Als de online sekswinkel een groot succes blijkt, willen de studenten Blok & Fok elke examenperiode openen. Wie dus op zoek is naar enkele leuke seksspeeltjes zoals handboeien van Fifty Shades of Grey of een G-spot vibrator kan terecht op deze website.