Ashton Kutcher geeft zijn moeder het beste cadeau voor moederdag

*De bekende acteur van That ‘70s Show en Two and a Half Men, heeft zijn moeder het beste cadeau voor moederdag gegeven dat een moeder zich kan wensen. De steracteur liet de kelder van zijn ouderlijk huis volledig vernieuwen. Mama Kutcher heeft een spiksplinternieuwe kelder waar ze herinneringen aan vroeger kan ophalen met haar man en nieuwe herinneringen kan maken met haar kinderen en kleinkinderen.

Zo zag het er voor de renovatie uit:

HouzzLivingVoor HouzzLivingVoor2 HouzzOpslagVoor (1) HouzzSlaapkamerVoor

Na intensief klussen, was dit het eindresultaat:

HouzzLivingNa2 HouzzLivingNa3 HouzzOpslagNa HouzzSlaapkamerNa

Mama Kutcher was dolblij met het prachtige geschenk van haar zoon:

HouzzRelax Houzz

Zit je zelf iets krapper bij kas? Bekijk dan zeker onze handige en goedkopere maar even lieve alternatieven:

* Een ingekaderd gedicht in jouw handschift. Het moet geen gedicht zijn die uit je eigen hersenspinsels voortvloeide. Zoek gewoon een gedicht dat voor jou en je moeder veel betekent.

* Breng samen de dag door. Laat je moeder kiezen wat ze wil doen. Zolang het maar samen gebeurt.

* Kader een foto in van jullie samen. Ga op zoek naar een foto van een leuk moment dat jullie samen deelden. Dat kan gerust een oude foto zijn.

* Een zelfgemaakte maaltijd. Kies een recept waarvan je zeker bent dat je moeder het heerlijk vindt. Perfectie is niet nodig, toon gewoon dat je dit speciaal voor haar doet.

* Doe wat opknapwerk. Er zijn taken die wat werk vergen en die je moeder niet alleen kan volbrengen. Deze taken op je nemen, kan een heel mooi cadeau zijn.

* Leer haar iets. Als er een vaardigheid is die je moeder al altijd eens onder de knie wilde krijgen, dan is moederdag de ideale gelegenheid om het haar eens geduldig aan te leren.

* Zeg het met bloemen. Elke vrouw houdt van bloemen. Pluk wat mooie bloemen uit een tuin, maak een mooie vaas uit een confituurpot en verras haar.