BASE shop Antwerpen Centraal decor voor Belgische lancering van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge

Op 16 april om 18u gaat de eerste Samsung Galaxy S6 over de toonbank in de BASE shop in het Centraal station van Antwerpen. Om dit te vieren rolt BASE de blauwe loper uit en krijgen de aanwezigen die dag de kans om de Galaxy S6 met korting te kopen of hun toestel zelfs terug te winnen.

De Samsung Galaxy S6 32 GB is enkel op 16 april tijdens het feestelijk lanceringsmoment verkrijgbaar met een korting van € 100 bij aanschaf van een B25 abonnement (of meer). Deze actie is ook geldig voor bestaande BASE klanten.

Tijdens deze avond in het Centraal station, zullen er ook bekende gezichten zoals Olympisch zwemkampioen Pieter Timmers, frontzanger van Oscar & The Wolf Max Colombie, ex-miss Belgium en presentatrice Q-Music Joke Van de Velde en Waals radiopresentator Vinz Kanté laten zien wat de Galaxy S6 in zijn mars heeft. Bovendien wordt 1 op 10 Galaxy S6 toestellen volledig terugbetaald.

BASE gelooft in een wereld waarin de mobiele technologie via haar dagelijkse toepassingen het leven van zijn klanten gemakkelijker maakt. Als mobile expert wilt BASE zijn klanten hier enthousiast over maken en hun begeleiden naar een echt mobiel leven.

De nieuwe Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge
Met de Galaxy S6 en Galaxy S6 edge combineert Samsung hoogwaardige materialen als metaal en glas met geavanceerde functies, een combinatie die zorgt voor een ongekende mobiele gebruikservaring. De Galaxy S6 edge heeft als enige smartphone in de wereld een gebogen scherm aan beide zijden. Beide smartphones zijn afgewerkt met Gorilla Glass 4, het hardste glas ooit gefabriceerd, en uitgerust met uitstekende camera’s. De 16MP-camera garandeert fantastische foto’s en video’s. Maar ook de 5MP-camera aan de voorkant resulteert in selfies van uitstekende kwaliteit. Handig om weten is dat dankzij het nieuwe Quick Launch de camera in slechts 0,7 seconde vanuit elk scherm start door tweemaal op de home button te tikken.

De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge kunnen draadloos worden opgeladen met elke draadloze oplader die in de markt beschikbaar is. Opladen via de meegeleverde lader gaat 50% sneller dan bij de Galaxy S5 dankzij fast charging. Tien minuten opladen betekent dat de smartphone vier uur langer gebruikt kan worden. ’s Werelds eerste 14nm mobiele processor met 64-bit platform, het nieuwe LPDDR4 werkgeheugen en het UFS 2.0 flashgeheugen zorgen voor de beste prestaties en hogere snelheden bij een lager energieverbruik.

 

Prijzen en details van de nieuwe Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 edge (incl BTW)
Galaxy S6 32 GB: € 699
Galaxy S6 edge 32 GB € 849
Galaxy S6 64 GB: € 799
Galaxy S6 edge 64 GB: € 949

De Galaxy S6 en Galaxy S6 edge zijn vanaf vrijdag 17 april overal in België verkrijgbaar.