Bezoek Europese topmatchen met Neckermann

Momenteel worden voetballiefhebbers in België verwend dankzij Play Off 1. Elke week topmatchen tussen de beste zes ploegen van het afgelopen seizoen is natuurlijk een garantie voor spektakel, maar als we eerlijk zijn kan dat toch niet tippen aan de ervaring van een wedstrijd op het hoogste niveau. Het mooiste voetbal in de kolkende arena’s van Barcelona of Real Madrid, de kunst van het verdedigen in schitterende Italiaanse steden of de authentieke Engelse voetbalsfeer met een heleboel Rode Duivels in de Premier League… Neckermann biedt het allemaal aan met de matchbreaks.

Een ticket voor een wedstrijd in de buitenlandse competities verkrijgen is vaak geen sinecure. Vaak moet je je betalend lid maken van een vereniging en dan nog heb je geen garantie op een kaartje. Met de matchbreaks van Neckermann heb je gegarandeerd plaats; de reisplanner werkt samen met lokale partners en de clubs zodat je verzekerd bent van een officieel ticket aan scherpe prijzen.

Bovendien bevatten de matchbreaks ook al enkele overnachtingen in een hotel, zodat je daar ook niet meer naar hoeft te zoeken. In Spanje, Duitsland en Italië worden de tickets de dag voor de wedstrijd op jouw naam geleverd aan het hotel, in Engeland kan je jouw kaartje afhalen aan het stadion. Zo simpel kan het zijn om een topmatch te bezoeken!

Omdat er nog wijzigingen aan de kalender kunnen gebeuren, raadt Neckermann aan om minstens twee overnachtingen te boeken. Je zal je echter niet vervelen voor of na de match, want heel wat matchbreaks voeren je naar mondaine steden als Londen, Madrid, Rome of Milaan. Partners die zich niet interesseren voor voetbal kunnen dus ook aan hun trekken komen tijdens de trip!

Zin om een wedstrijd bij te wonen onder het Spaanse zonnetje of bij een Engelse pint? Stap zeker eens binnen in een van de kantoren van Neckermann en vraag naar de matchbreaks!