Nieuw: verander met een klik het uiterlijk van je schoen

Als de onderkant van je kast volstaat met schoenen, wens je dat je een paar schoenen hebt die elke rol kunnen vervullen. De Volvorii Timeless slimme schoen zou het antwoord op je wens kunnen zijn. Deze schoen met hoge hakken, gemaakt door iShüu Technologies, is het nieuwste voorbeeld van the Internet of Things, want dankzij een app op je smartphone kun je de kleur van je schoenen aanpassen.

De slimme iShüu is beschikbaar in het zwart of wit en bevat een flexibele display. Met behulp van de app kun je de kleur en het patroon op het scherm wijzigen en je hakken een totaal nieuwe look geven. Naast meerdere weergaveopties, hebben de hielen ook sluitingen aan de voorzijde en aan de achterkant waar je accessoires aan kunt hangen waardoor ze nog modieuzer worden.Accessories

Het bedrijf heeft een campagne opgestart en is op zoek naar voldoende financiële middelen om de productie te starten. De campagne heeft al 18.900 dollar opgeleverd. Geïnteresseerde mensen kunnen voor 249 dollar een paar schoenen bestellen. Wie ook nog vijf vrienden van hetzelfde kan overtuigen, krijgt een tweede paar gratis.

De schoenen zouden vanaf december beschikbaar zijn.