Win tickets voor Museum Night Fever

door
marketing
Leestijd 1 min.

Museum Night Fever is weer terug! Zaterdag 7 maart openen de Brusselse musea voor de achtste keer hun deuren voor een nacht vol cultuur. Van 19u tot zondagmorgen 1u kunnen nachtuilen struinen door een twintigtal Brusselse musea en er naast tentoonstelling ook muziek, dans, mode en workshops ontdekken. Onder andere het BELvue museum, het muziekinstrumentenmuseum, de BOZAR, de Munt, het Jubelparkmuseum en het Museum voor Fantastische Kunst zullen geopend zijn, dus aan keuze is er geen gebrek!

Daarnaast kunnen bezoekers ook kunst buiten de muren van de musea ontdekken, dankzij artistieke en sfeervolle interventies op vier locaties verspreid over de stad:  buiten het Museum van Elsene, aan het Parlamentarium en het Museum voor Natuurwetenschappen, in de buurt van de Munt en bij het Jubelparkmuseum. Met het 'OFF'-parcours vind je ook animaties, installaties en performances in de publieke ruimte. De Sint-Hubertusgalerij wordt bovendien omgetoverd tot het Tijdelijk Museum van de Omzwerving.

Zin om de Brusselse musea bij nacht te ontdekken? Metro mag vijf gratis duotickets voor Museum Night Fever weggeven. De eerste vijf deelnemers die het onderstaande formulier invullen, mogen gratis naar Museum Night Fever!

Fill out my online form.

Foto: Anne Vijveman