BX vrijwilligers in de bloemen

Den BX heeft zoals vele voetbalclubs heel wat te danken aan het enthousiasme en engagement van talloze vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de ketten. Deze week (van 28 februari tot en met 6 maart) is het de week van de vrijwilliger: een ideale gelegenheid om deze BX helden eens in de kijker te zetten en oprecht te bedanken. Merci à tous!

Moussa Cisokkho
coach U14 & U15

Moussa komt maar liefst 3x per week van Brugge naar Vorst om de U14 te trainen, goed voor zo’n 600km per week. “Jonge shotters coachen is iets waar ik zelf erg van geniet. Ik haal dan vooral heel wat voldoening uit de progressie die de spelers wekelijks maken, zowel op als naast het veld. Het aantal km’s is niet belangrijk, zolang qu’on s’amuse …” De komende weken zal Moussa zelfs 4 keer per week naar Brussel komen om op zijn vrije woensdagavond nog een extra BX-vormingsprogramma te volgen. Deze week is Moussa dan ook onze enige échte BX hero! Dikke merci voor je fantastisch engagement Moussa!

 

Moussa copy


Daniel Vanderhulst

vader van 2 BX ketten en chauffeur van dienst

Daniel doet op wedstrijddagen dienst als chaffeurs, door heel wat spelers naar de uitwedstrijden te brengen. “Als het nodig is dan breng ik spelers die niet gebracht kunnen worden naar de matchen en andere ouders nemen soms ook één van mijn twee kinderen mee, zodat ook zij kunnen spelen. Iedereen helpt iedereen dat maakt het plezant.”

Daniel copy


Nabil El Moussaoui

coach van de U13

Nabil is een jonge, enthousiaste en vooral energieke coach die elke week het maximum uit de spelers én ploeg wil halen. ”De U13 is een zeer plezante ploeg om te coachen, vooral omdat er goede spelers zijn met veel en soms zelfs verborgen kwaliteiten die je als coach kan ontdekken.”

Nabil copy


Solange Gurhem

délégué van de U8 en voorzitster van het délégué-comité

“Wat ik super vind aan mijn rol als délégué, is dat ik de kinderen écht zie evolueren. Dat is het mooiste dat er is.”

Solange


Mohamed Bahrou Ellatifi

délégué van de U14

Leeft voor de club! “Ik heb een job die mij toestaat om veel op de club aanwezig te zijn, en ik kan het me ook veroorloven in het weekend. Ik hou van BX en ik ben hier dan ook al sinds dag één. Leve BX!”

Mohammed délégué copy


Mohamed Azahaf

speler van de U15 en scheidsrechter voor de U7

Ook de spelers zelf steken vrijwillig de handen uit de mouwen, spelers van de U15 en U17 fluiten als clubscheidsrechters de wedstrijden van de allerkleinste ketjes, zo ook Mohamed. “Ik was nog nooit scheidsrechter geweest, maar het is plezanter dan je zou denken en je leert er bovendien nog wat van ook.”

Mohammed scheidsrechter copy


Peter Vercruysse

trotse papa van Gust en lid van de ouderraad

Het oudercomité zorgt voor een vlotte communicatie tussen de club en de ouders. Peter helpt de club waar en wanneer hij kan. “Als leraar steun ik de coaches op pedagogisch vlak en zit ik sinds kort ook in de ouderraad”.

Peter copy

 

Abdel Ould Hadj

Abdel helpt mee met het begeleiden van de jeugd bij den BX. “Ik help ze om te verbeteren en help met alles wat ik kan, waar ik kan. Zoals bijvoorbeeld in de weekends als er ouders niet kunnen rijden, dan neem ik enkele spelers mee.”

Vlaanderen verbeelding werkt_vol